Pulpă de miel cu măsline verzi, prune uscate și șalotă prăjită

Pulpă de miel cu măsline verzi, prune uscate și șalotă prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu măsline verzi, prune uscate și șalotă prăjită. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $6.01 pe portie. O porție conține 558 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, șalotă, măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui cu măsline verzi și prune uscate, Cotlete de Tofu cu măsline verzi și prune uscate, și Pui Ușor Caramelizat La Cuptor Cu Măsline Verzi Și Prune Uscate Rec.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, ceapa, usturoiul, lămâia și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați mielul, întorcându-vă la strat. Acoperiți și lăsați să se marineze peste noapte la frigider, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
3
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți mielul din marinată și condimentați liberal cu sare și piper (aruncați marinada).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
MielMiel
5
Așezați grăsimea de miel în jos pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Se toarnă 1 cană de vin în tigaie și se împrăștie măslinele, șalotele și prunele în jurul mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MăslineMăsline
Prune UscatePrune Uscate
MielMiel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se introduce la cuptor și se prăjește 45 de minute. Coborâți focul la 191°, întoarceți mielul și gătiți încă aproximativ 30 de minute sau până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a piciorului citește135.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Între timp, turnați conținutul tăvii de prăjire într-o cratiță de 4 litri. Deglazați tigaia cu restul de 1 cană de vin, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei și adăugați în cratiță. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 3 minute pentru a se îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Feliați mielul și aranjați pe farfurii încălzite. Puneți puțin sos peste fiecare porție și serviți restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista