Pulpe de pui la grătar cu ceapă dulce și ardei

Coapsele de pui la grătar cu ceapă dulce și ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 913 calorii, 57G de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați capere, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe de pui fript cu fenicul, ceapă și ardei roșii prăjiți, Somon la grătar cu ceapă dulce și ardei gras roșu, și Ciuperci Portobello la grătar, ardei dulci și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și ardeii, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt foarte suculente și aproape moi, 16 până la 20 de minute.
Adăugați portul, caperele și cimbru; amestecați des, neacoperit, până când tot lichidul s-a evaporat și legumele sunt foarte moi și dulci și încep să se rumenească, cu 25 până la 35 de minute mai mult.
Se ia de pe foc. Condimentează cu sare și piper după gust.
Cu până la 2 ore înainte de servire, într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă. Clătiți puiul, îndepărtați excesul de grăsime și scufundați în apă clocotită. Întoarceți apa la fierbere, apoi acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), aproximativ 15 minute. Ridicați puiul din apă; scurgeți și uscați. Rezervați bulion pentru o altă utilizare.
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper.
Așezați coapsele, pielea în jos, pe un grătar Uns cu ulei peste un pat solid de cărbuni mediu-înalți sau foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna chiar deasupra nivelului grătarului doar 3 până la 4 secunde); acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti puiul, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti, 5 pana la 9 minute in total.
Transferați pe un platou. Se amestecă amestecul de ceapă-piper peste pui și se presară pătrunjel.
Asocierea vinului: un ros uscat, fructat, cu aciditate crocantă.
Note: fierberea puiului elimină flăcările de pe grătar. Puteți pregăti amestecul de ceapă-ardei până la Pasul 1 până la o zi înainte; se amestecă la foc mic pentru a se încălzi. Puteți pregăti puiul până la Pasul 2 cu până la 2 ore înainte; se răcește, se acoperă și se lasă să stea la temperatura camerei, apoi se pune la grătar pentru a servi fierbinte.