Pulpe De Pui Glazurate Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui glazurate dulci. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 340 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți apă, orez, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe de pui glazurate cu portocale dulci și cimbru, Pulpe De Pui Glazurate, și Coapsele De Pui Glazurate.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu piper și sare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Transferați puiul într-un aragaz electric lent de 4 litri acoperit cu spray de gătit. Se amestecă sucul de Ananas în picături, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun și sosul de soia.
Se toarnă amestecul de suc peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore.
Transferați puiul într-un platou de servire cu o lingură cu fante. Creșteți căldura la mare.
Combinați 3 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic; adăugați la sos în aragaz lent, amestecând cu un tel. Gatiti 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand constant cu telul.
Așezați orezul pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu coapse de pui și sos.
Presărați fiecare porție cu ceapă verde.