Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui glazurate dulci. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 340 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți apă, orez, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe de pui glazurate cu portocale dulci și cimbru, Pulpe De Pui Glazurate, și Coapsele De Pui Glazurate.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Sare
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați puiul în tigaie. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați puiul într-un aragaz electric lent de 4 litri acoperit cu spray de gătit. Se amestecă sucul de Ananas în picături, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Spray De Gătit
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Soia
7
Se toarnă amestecul de suc peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
8
Transferați puiul într-un platou de servire cu o lingură cu fante. Creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
9
Combinați 3 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic; adăugați la sos în aragaz lent, amestecând cu un tel. Gatiti 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand constant cu telul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bateti
Bol
10
Așezați orezul pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu coapse de pui și sos.