Pulpe De Pui Glazurate Dulci

Pulpe De Pui Glazurate Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui glazurate dulci. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 340 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți apă, orez, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe de pui glazurate cu portocale dulci și cimbru, Pulpe De Pui Glazurate, și Coapsele De Pui Glazurate.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați puiul în tigaie. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați puiul într-un aragaz electric lent de 4 litri acoperit cu spray de gătit. Se amestecă sucul de Ananas în picături, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
7
Se toarnă amestecul de suc peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
8
Transferați puiul într-un platou de servire cu o lingură cu fante. Creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Combinați 3 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic; adăugați la sos în aragaz lent, amestecând cu un tel. Gatiti 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand constant cu telul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BatetiBateti
BolBol
10
Așezați orezul pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu coapse de pui și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
SosSos
OrezOrez
11
Presărați fiecare porție cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista