Pulpe de pui fierte în usturoi și vin alb
Coapsele de pui fierte în usturoi și vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 791 calorii, 36g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coapse de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pui fiert cu usturoi și vin alb, Pui fiert cu usturoi într-un sos cremos de vin alb, și Pulpe De Pui Fierte Cu Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați oregano, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie, se condimentează cu amestecul de condimente și se dragează făina.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu și rumeniți puiul, 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa în oală și gătiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și ardeii vișini și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați saramura de ardei, vinul și bulionul și dați la fiert. Întoarceți puiul în oală și aduceți-l la foc mic. Gatiti, acoperit, pana cand puiul este fiert, aproximativ 30 de minute. Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți între boluri individuale și lingurați puiul și sosul peste el.