Pulpe De Pui De Bivol

Pulpe De Pui De Bivol
Coapsele de pui Buffalo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 732 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coapse de pui, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pulpe de pui fierte cu piele de pui Gremolata, Coapse De Pui De Soia, și Penne cu coapse de pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu. Se agită pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați jumătate de pui în pungă;sigiliu. Se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Scoateți puiul din pungă, agitând pentru a îndepărta excesul de amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pui acoperit cu făină în tigaie; saut 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați puiul rumenit într-o tigaie cu jeleu. Repetați procedura cu puiul rămas nefiert, amestecul de făină și uleiul. Aruncați amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți puiul la 375 timp de 8 minute sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Combinați sosul fierbinte și untul într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 30 de secunde sau până când untul se topește, amestecând pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
11
Așezați puiul într-un vas puțin adânc; stropiți cu sos de unt. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista