Coapsele de pui acidulate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 408 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pulpe De Pui Marinate Cu Glazură Acidulată De Caise, Coapse De Pui Dezosate, Picante, Fără Piele, și Dulce și acidulat lent-aragaz BBQ Turcia coapse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați amestecul de salată și piperul. Într-un 3-qt. aragaz lent, strat jumătate din pui, unt, amestec de sos de salată, ceapă și usturoi. Repetați straturile. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged. Grăsime degresată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Salată
Pui întreg
Unt
Usturoi
Piper
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Într-un castron mic, combinați supa, crema de brânză și bulionul până se omogenizează; adăugați la Slow cooker. Acoperiți și gătiți timp de 45 de minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Bulion
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
3
Scoateți puiul într-un platou de servire; amestecați sosul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
4
Serviți puiul cu sos și tăiței sau orez, dacă doriți.