Puiul prăjit al bunicii Paul

Puiul prăjit al bunicii Paul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit al bunicii Paul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 884 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.18 pe portie. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 24 de minute. Un amestec de ouă, făină de auto-creștere, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza făina de auto-creștere ai putea urma acest curs principal cu Tort Galben De Bază 1-2-3-4 ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Puiul bunicii, Caserola de pui a bunicii, și Nu Cordonul de pui al bunicii mele Albastru.

Instrucțiuni

1
Scurtarea căldurii într-o tigaie din fontă la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Bateți ouăle cu apă într-un castron mic. Într-un castron puțin adânc, condimentează făina cu piper. Înmuiați bucățile de pui în amestecul de ouă și apoi acoperiți bine în amestecul de făină. Adăugați cu grijă la scurtarea la cald, în loturi, dacă este necesar, puneți capacul deasupra tigaiei și prăjiți până se rumenesc și crocante. Amintiți-vă că carnea întunecată necesită un timp de gătit mai lung (aproximativ 13 până la 14 minute, comparativ cu 8 până la 10 minute pentru carnea albă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 24 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista