Puiul lui Anthony
Puiul lui Anthony ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1434 calorii, 59G de proteine, și 89G de grăsime. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, lapte, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anthony ' s Key Lime Pie, Salata Caesar a lui Anthony, și Anthony ' s Chocolate Souffle Torte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Transferați într-un vas de copt adânc de 9x13 inch.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și laptele. Condimentează cu sare și piper. Înmuiați sânii de pui în amestecul de ouă, apoi rulați în pesmet pentru a acoperi.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se prăjește pieptul de pui până când sucurile se limpezesc și se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Scurgeți excesul de ulei din tigaia de pui, lăsându-l acoperit.
În timp ce puiul gătește, așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie, sfărâmați-o și dați-o deoparte.
Așezați tigaia care avea pui în ea la foc mediu.
Adăugați roșii, ceapă și slănină și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până când ceapa este moale.
Se toarnă sosul de grătar și muștarul picant. Se fierbe timp de 5 minute.
Se toarnă sosul peste pastele din vas, apoi se pune puiul deasupra și se acoperă cu brânză Monterey Jack mărunțită.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și vasul este încălzit.