Tocană de mei și cartofi savuroși
Meiul savuros și tocană de cartofi este un fără gluten și vegan supă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de legume, frunze de cimbru, mei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de porc savuroasă cu găluște de cartofi, Millet Methi Pulao-Pulav de mei cu coadă de vulpe cu frunze de schinduf - mei Indian s, și Prăjituri Sărate De Mei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul și sosul de soia până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri. Se amestecă ingredientele rămase.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 12 până la 16 minute, amestecând ocazional, până când meiul și cartofii sunt fragede.