Pui și vafe Monte Cristos cu rozmarin-sos de arțar
Pui și vafe Monte Cristos cu rozmarin-Maple Gravy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 961 calorii. Mergeți la magazin și ridicați slănină, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Deli Monte Cristos, Eggnog Monte Cristos, și Waffled Monte Cristos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 325 grade F.
Aranjați slănina pe o tigaie cu fante sau pe un suport de răcire așezat deasupra unei foi de copt.
Coaceți slănina sau pancetta până când sunt crocante, 15 până la 20 de minute.
Între timp, tăiați fiecare piept de pui orizontal pentru a face 2 tăieturi mici din fiecare bucată. Puneți cotletele foarte subțiri și condimentați cu sare și piper, după gust.
Preîncălziți fierul de vafe.
Topiți câteva linguri de unt într-un vas mic în cuptorul cu microunde.
Combinați amestecul de clătite, oul, laptele, uleiul vegetal, nucșoara, brânza și un vârf de sare într-un bol mediu.
Ungeți fierul de vafe cu unt topit și umpleți-l cu jumătate din aluat, pentru a face 4 vafe pătrate.
În timp ce vafele se gătesc, încălziți o picătură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu-mic și adăugați Cotletele de pui.
Sotati, 4 cotlete la un moment dat, pana cand sunt fierte, cateva minute pe fiecare parte.
Când cotletele sunt fierte, adăugați câteva linguri de unt în tigaie. Când untul s-a topit, amestecați rozmarinul și gătiți timp de 1 minut.
Se presară în făină, se amestecă încă 1 minut, apoi se amestecă în stoc. Condimentează cu sare și piper, după gust, apoi adaugă siropul. Reduceți căldura la minim.
Faceți al doilea set de 4 vafe, păstrând în același timp primul set cald în cuptor cu slănină.
Pentru a servi, tăiați vafele în 8 pătrate. Aranjați o cotletă de pui pe fiecare vafe și deasupra cu câteva felii de slănină sau pancetta.
Adăugați un al doilea cotlet pe slănină și acoperiți cu o altă vafe.
Tăiați puiul și slănina wafflewich din colț în colț și serviți cu sos turnat deasupra sau în ramekine individuale pentru scufundare.