Cel Mai Bun Piept De Vită
Reteta mea cel mai bun piept de vită ar putea satisface pofta ta evreiască în jurul valorii de 14 ore și 5 minute. Această rețetă face 8 porții cu 555 calorii, 63G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de piept de vită, suc de lămâie, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați BBQ Carne de vită piept, BBQ Carne de vită piept, și Piept De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul într-un recipient din oțel inoxidabil sau din sticlă. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, sucul de lămâie și fumul lichid; se toarnă peste piept.
Se pune la frigider și se marinează peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți pieptul din marinată și puneți-l într-un vas de copt de 9x13 inci.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 6 ore sau până când este fraged.
Pentru sos, într-un castron mic combinați brânza cremă înmuiată și hreanul.