Pui și orez în stil risotto cremos

Crem Risotto-stil de pui și orez este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 345 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Un amestec de ulei de măsline, orez obișnuit, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez Brun În Stil Risotto Cremos, Cu Verdeață De Primăvară Și Asiago, Cremă De Usturoi Creveți Conopidă Orez Risotto, și Budincă De Orez Cremoasă În Stil Familial pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu cimbru și piper negru.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine și se fierbe, amestecând des.
Scoateți puiul din tigaie.
Încălziți uleiul rămas în tigaie.
Adăugați ceapa, ardeiul roșu și usturoiul și gătiți timp de 3 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând des.
Adăugați orezul și gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când orezul se rumeneste ușor. Se amestecă 1 cană. Se amestecă stocul rămas și supa și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 25 de minute sau până când orezul este fraged, amestecând ocazional.
Întoarceți puiul în tigaie și gătiți timp de 5 minute sau până când puiul este fierbinte, amestecând des.
Se presară cu brânză și pătrunjel.