Pui și orez pentru o zi plină
Pui și orez pentru o zi plină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 536 de calorii, 35 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 2,34 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, jumătăți de piept de pui, supă de cremă condensată de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 59%. Rețete similare includ caserola cu orez cu pui pentru ziua ocupată, caserola cu orez cu pui pentru ziua ocupată și fajitas cu pui pentru ziua ocupată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Amestecați supa cremă de pui, supa cremă de ciuperci și orezul într-un castron mare.
Amestecați apa fierbinte și bulionul de pui într-un castron până când bulionul se dizolvă; se amestecă în amestecul de orez.
Întindeți amestecul de orez în vasul de copt pregătit și stropiți cu jumătate din amestecul de supă de ceapă.
Presărați amestecul de supă de ceapă rămas peste pieptul de pui; aranjați puiul într-un singur strat peste amestecul de orez. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai sunt roz in centru si sucurile curg limpede, 2 1/2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).