Puiul și găluștele fără Gluten ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 267 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, amestecați, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui și găluște fără Gluten, Malfatti fără Gluten (găluște cu spanac și Ricotta) cu sos simplu de roșii (fără Gluten, Vegetarian), și r : găluște de pui și fără gluten cu ierburi proaspete.
Instrucțiuni
1
În cratița de 3 litri, încălziți bulionul de pui, puiul, legumele, sarea și piperul până la fierbere. Într-un castron mic, amestecați 1 cană de lapte și amidonul de porumb cu sârmă până se omogenizează; se amestecă în amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Amidon De Porumb
Legume
Pui întreg
Piper
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Se încălzește doar la fierbere.
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de găluște cu furculița până se omogenizează. Aruncați ușor aluatul cu 8 linguri rotunjite pe amestecul de pui fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Gatiti descoperit la foc mic 10 minute. Acoperiți și gătiți cu 15 minute mai mult.