Pui și găluște

Pui și găluște
Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 608 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, broiler-friteuză, chablis și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), Chicken Shui Jiao (găluște de pui fiert), și Pui și găluște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Gatiti in 2 linguri de ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 8 minute, intorcandu-se la rumenit pe toate partile. Se amestecă bulionul și vinul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
BulionBulion
CimbruCimbru
SareSare
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți puiul, rezervând amestecul de bulion. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Călește ceapa în 1 lingură ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă usturoiul; se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Topiți margarina în cuptorul olandez la foc mic; adăugați 1/4 cană de făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Adăugați amestecul de bulion rezervat; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este usor ingrosat si bule. Se amestecă frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BulionBulion
7
Adăugați amestecul de pui și ceapă în amestecul de bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
CeapăCeapă
8
Combinați 1 1/3 căni de făină, praful de copt și restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați lapte; se amestecă cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite. Aruncați aluatul cu linguri mari în amestecul de bulion fierbinte; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 20 de minute sau până când găluștele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista