Pui și cârnați Jambalaya ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 1094 calorii, 65g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,79 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pui, verdeață de scallion, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui și cârnați Jambalaya, Pui și cârnați Jambalaya, și Cârnați De Pui Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pat de pui uscat și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sare
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți puiul în loturi, fără aglomerare, întorcându-se o dată, 6 până la 8 minute în total (adăugați restul de 2 linguri de ulei după cum este necesar între loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați într-un castron ca rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Reduceți căldura la cârnați moderați și rumeniți în 4 loturi în grăsimea rămasă în tigaie, rotind, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați într-un castron căptușit cu un prosop de hârtie ca rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a aproximativ 1 lingură, apoi se gătește ceapa, țelina și ardeiul gras în tigaie la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste și se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Adăugați 1 cană de stoc și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
9
Transferați amestecul într-o oală largă de 8 litri și adăugați pui, apă, roșii, cayenne (dacă utilizați) și stocul de cană rămas. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, până când puiul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Piper Cayenne Măcinat
Pui întreg
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Transferați puiul cu clești într-un castron curat și măsurați lichidul de gătit cu legume, adăugând apă suplimentară, după cum este necesar, pentru a măsura 7 căni. Dacă peste 7 căni, fierbeți pentru a reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
12
Se amestecă orezul în lichid de gătit (în oală). Aranjați puiul peste orez (nu amestecați), apoi aduceți la fierbere la foc mare, neacoperit, fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Coaceți, acoperit, în mijlocul cuptorului până când orezul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Se ia de pe foc și se lasă jambalaya să stea, acoperită, 10 minute. Amestecați ușor verdeața de scallion, cârnații și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Cârnați
Sare
15
* Disponibil la magazinele specialty foods și Citarella (212-874-0383).