Pui și cârnați Jambalaya

Pui și cârnați Jambalaya
Pui și cârnați Jambalaya ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 1094 calorii, 65g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,79 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pui, verdeață de scallion, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui și cârnați Jambalaya, Pui și cârnați Jambalaya, și Cârnați De Pui Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pat de pui uscat și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți puiul în loturi, fără aglomerare, întorcându-se o dată, 6 până la 8 minute în total (adăugați restul de 2 linguri de ulei după cum este necesar între loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-un castron ca rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Reduceți căldura la cârnați moderați și rumeniți în 4 loturi în grăsimea rămasă în tigaie, rotind, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-un castron căptușit cu un prosop de hârtie ca rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a aproximativ 1 lingură, apoi se gătește ceapa, țelina și ardeiul gras în tigaie la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste și se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați 1 cană de stoc și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
9
Transferați amestecul într-o oală largă de 8 litri și adăugați pui, apă, roșii, cayenne (dacă utilizați) și stocul de cană rămas. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, până când puiul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Transferați puiul cu clești într-un castron curat și măsurați lichidul de gătit cu legume, adăugând apă suplimentară, după cum este necesar, pentru a măsura 7 căni. Dacă peste 7 căni, fierbeți pentru a reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
12
Se amestecă orezul în lichid de gătit (în oală). Aranjați puiul peste orez (nu amestecați), apoi aduceți la fierbere la foc mare, neacoperit, fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Coaceți, acoperit, în mijlocul cuptorului până când orezul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se ia de pe foc și se lasă jambalaya să stea, acoperită, 10 minute. Amestecați ușor verdeața de scallion, cârnații și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CârnațiCârnați
SareSare
15
* Disponibil la magazinele specialty foods și Citarella (212-874-0383).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista