Pui și ciuperci
Puiul și ciupercile necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, ciuperci, amestec de sos homestyle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână), Pui Cu Ciuperci, și Pui cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; se presara cu sare si piper. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste. Reduceți căldura la mediu; adăugați ciuperci. Gatiti 8-12 minute, intorcand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede.
Scoateți puiul și ciupercile din tigaie; scurgeți dacă este necesar. Acoperiți pentru a vă încălzi.
În aceeași tigaie, adăugați amestec de sos și 1 1/4 căni de apă.
Se încălzește până la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent cu sârmă. Întoarceți puiul și ciupercile în tigaie. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti 10-15 minute sau pana cand sosul este ingrosat si sucul de pui este limpede atunci cand partea cea mai groasa este taiata pana la os (cel putin 74°).
Între timp, faceți cartofi conform instrucțiunilor cutie, folosind apă, unt de lapte și sare.
Serviți puiul și ciupercile cu piure de cartofi.