Pui învelit în Parma cu legume mediteraneene
Pui învelit în Parma cu legume mediteraneene este un fel principal care servește 2. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 592 de calorii , 40 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 5,39 USD per porție , această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați sare și piper, jumătăți de piept de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 92% . Acest scor este spectaculos. Încercați Pui împachetat în șuncă de Parma , Piept de pui mediteranean cu legume spiralate și Fondue Dippers: Pui învețit cu slănină cu spanac, legume albite și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Pune cartofii, dovleceii, ceapa, ardeii grasi si rosiile intr-un castron mare.
Adăugați usturoiul, cimbrul și fulgii de ardei roșu; se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Se toarnă ulei de măsline, apoi se amestecă până când legumele sunt acoperite uniform cu ulei.
Se toarnă într-o tavă de sticlă și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Intre timp asezoneaza puiul dupa gust cu sare si piper. Înfășurați fiecare piept de pui cu două felii de prosciutto și fixați cu scobitori. După ce legumele s-au fiert timp de 15 minute, așezați puiul învelit în prosciutto deasupra legumelor și continuați coacerea până când puiul s-a întărit și a devenit opac, aproximativ 30 de minute.
Pentru a servi, scoateți puiul din vasul de copt și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Împărțiți legumele prăjite în două farfurii.
Scoateți scobitorii de pe pui, apoi tăiați fiecare bucată de pui în cinci felii diagonale. Ventilați puiul deasupra legumelor.