Pui învelit cu slănină cu sos de Tamarind

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul învelit cu slănină cu sos de Tamarind. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 853 calorii, 50g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, pudră de ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripioare de pui învelite cu slănină cu sos de grătar Bourbon, Frigarui de pui învelit cu slănină cu ananas și sos Teriyaki, și Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pulpele de pui într-un vas și condimentați cu sare, piper, chimen, cimbru și ceapă pudră.
Așezați tot sosul de tamarind în blender și lăsați-l deoparte.Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Înfășurați o felie de slănină în jurul fiecărui picior de pui. Aranjați puiul pe tava de copt.
Stropiți sosul de tamarind peste picioare și puneți-l la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Coaceți aproximativ 45 de minute, până când slănina este crocantă și puiul gătit.