New Orleans stil de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.62 pe portie. O porție conține 245 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, ardei gras, ardei gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Aripi de pui la grătar în stil New Orleans: perfecte pentru Super Bowl, Creveți În Stil New Orleans, și Creveți În Stil New Orleans pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, pui maro în 1 linguriță de ulei; scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, sotează morcovii, ciupercile, ceapa și ardeii în uleiul rămas timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați apă; aduceți la fierbere. Se amestecă fasolea, amestecul de orez și puiul; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se amestecă roșiile; se încălzește. Chiar înainte de servire, presărați cu brânză.