Pui În Stil De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în stil de vară. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $2.22 pe portie. O porție conține 304 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți conserve de roșii, dovlecei, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Squares Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Squash de vară în stil grecesc, Dovleac De Vară În Stil Maghiar Cu Mărar, și Rulouri de vară în stil vietnamez cu creveți sau Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Aranjați puiul în vasul de copt pregătit și acoperiți cu roșiile înăbușite. Aranjați feliile de dovlecei și dovlecei în jurul puiului.
Se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.