Pui În Stil Bulgogi Marinat Cu Ghimbir

Puiul în stil Bulgogi marinat cu ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 436 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez nesezonat, ghimbir, ulei de susan prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia în stil chinezesc marinată cu soia, cu ghimbir proaspăt și Scall, Carne de vită marinată coreeană (Bulgogi) -versiune cu sos Instant, și Carne De Vită Marinată Coreeană – Bulgogi) - Sos Natural Versiunea 1.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, uleiul de susan, mierea, oțetul, piperul, ceapa verde, usturoiul, ghimbirul și 1 lingură de semințe de susan.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat. Sigilați punga și dați-o la frigider timp de cel puțin 2 ore sau până la 4 ore.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Ungeți grătarele.
Scoateți puiul din marinată și periați ușor cu ulei. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, până când este ușor carbonizat și fiert, 5 minute.
Se presară cu restul de 1 lingură de semințe de susan, se feliază subțire și se servește.