Pui În Stil Bulgogi Marinat Cu Ghimbir

Pui În Stil Bulgogi Marinat Cu Ghimbir
Puiul în stil Bulgogi marinat cu ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 436 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez nesezonat, ghimbir, ulei de susan prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia în stil chinezesc marinată cu soia, cu ghimbir proaspăt și Scall, Carne de vită marinată coreeană (Bulgogi) -versiune cu sos Instant, și Carne De Vită Marinată Coreeană – Bulgogi) - Sos Natural Versiunea 1.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, uleiul de susan, mierea, oțetul, piperul, ceapa verde, usturoiul, ghimbirul și 1 lingură de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat. Sigilați punga și dați-o la frigider timp de cel puțin 2 ore sau până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Ungeți grătarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți puiul din marinată și periați ușor cu ulei. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, până când este ușor carbonizat și fiert, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se presară cu restul de 1 lingură de semințe de susan, se feliază subțire și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista