Pui în sos de oțet
Puiul în sos de oțet este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1068 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, oțet de orez, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit la tigaie cu sos de oțet, Pui în sos de usturoi-oțet, și Pui cu sos de oțet de Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, topiți 2 linguri de unt în uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste usor peste tot, aproximativ 8 minute.
Adăugați oțetul și roșiile și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute.
Transferați puiul într-un platou și păstrați-l la cald.
Se fierbe sosul la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute.
Cojiți căței de usturoi și zdrobiți-i în sos.
Bateți restul de 2 linguri de unt și amestecați pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.