Pui În Sos De Nucă De Cocos
Puiul în sos de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 709 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui de cocos cu sos de caise, Pui Java în sos de nucă de cocos, și Pui în sos picant de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de nucă de cocos cu apa fierbinte până se omogenizează și se amestecă bine și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și puneți pieptul de pui în uleiul fierbinte. Prăjiți pieptul de pui până când au început să se rumenească, dar sunt încă roz în interior, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți pieptul de pui pe prosoape de hârtie și presărați-le cu suc de lămâie, ghimbir, praf de chili, sare și piper.
Așezați ceapa și usturoiul în tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați până când sunt moi și translucide, aproximativ 5 minute. Întoarceți pieptul de pui în tigaie deasupra cepei și usturoiului fiert și turnați amestecul de cremă de nucă de cocos peste pui. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când puiul este fiert și sosul s-a îngroșat, aproximativ 35 de minute.