Pui în lapte

Puiul din lapte este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1034 calorii, 68G de proteine, și 79G de grăsime. Un amestec de unt de băț, pui, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolata alune lapte și miere scorțișoară caju lapte / dincolo de migdale, Lapte de aur: Turmeric cremos și ceai de ghimbir cu lapte de cocos, și {Milk Bar Luni} Dulce Porumb Cereale Lapte Ice Cream Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C/gaz 5) și găsiți o oală potrivită pentru pui. Condimentează-l generos peste tot cu sare și piper și prăjește-l în unt, întorcând puiul pentru a obține o culoare uniformă peste tot, până devine auriu.
Scoateți de pe foc, puneți puiul pe o farfurie și aruncați untul rămas în oală. Acest lucru vă va lăsa cu bunătate lipicioasă gustoasă în partea de jos a tigaiei, ceea ce vă va oferi o aromă minunată de caramel mai târziu.
Puneți puiul înapoi în oală cu restul ingredientelor și gătiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore. Ungeti cu suc de gătit atunci când vă amintiți. Coaja de lămâie va împărți laptele, făcând un sos, ceea ce este absolut fantastic.
Pentru a servi, trageți carnea de pe oase și împărțiți-o pe farfurii. Lingurați mult suc și cașul mic.
Se servește cu spanac ofilit sau verdeață și niște piure de cartofi.