Pui în Curry de roșii cremoase: Pui Tikka Masala

Pui în Curry de roșii cremoase: Pui Tikka Masala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în Curry de roșii cremoase: Chicken Tikka Masalan. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 500 calorii. Această rețetă servește 6. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de apă, unt, ardei serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Curry Stand De Pui Tikka Masala Sos, Pui Cremos Tikka Masala, și Pui Tikka masala , cum se face pui Tikka masala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru marinată: într-un castron mare, amestecați ingredientele pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi. Marinați cel puțin 30 de minute sau la frigider până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Pentru sos: când sunteți gata să faceți curry, așezați o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul de măsline și untul. Când untul s-a topit, adăugați pasta de ghimbir-usturoi și ardeii serrano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se sotează până se rumenesc ușor în jurul marginilor.
6
Adăugați pasta de roșii și gătiți până când Roșia s-a întunecat la culoare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați garam masala și paprika și sotati timp de aproximativ 1 minut pentru a scoate aromele lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
8
Adăugați roșiile, sarea și 1 cană de apă. Aduceți la fierbere, întoarceți-vă la foc mic și gătiți până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Este posibil să aveți nevoie de mai multă apă în funcție de cât de mult lichid degajă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Între timp, aprinde-ți grătarul. Când este frumos și fierbinte, periați-l ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Așezați puiul pe grătar, scuturând o parte din marinada în exces. Gatiti pana se carbonizeaza, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Nu vă faceți griji că puiul va fi încă puțin nefiert, se termină de gătit în sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Turnați sosul într-un blender sau robot de bucătărie sau folosiți un blender de imersie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se toarnă înapoi în tigaie și se aduce înapoi la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați frunzele de pui și schinduf, dacă utilizați. Luați focul la foc mic și gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Uscate De SchindufFrunze Uscate De Schinduf
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
14
Adăugați crema și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
15
Garnisiți cu cilantro proaspăt tocat și serviți peste orez, cu naan sau o bucată de pâine crustă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
NaanNaan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
16
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini-robot de bucătărie și lăsați-l să meargă până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar, în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
17
Salvați ceea ce nu utilizați într-un borcan mic de sticlă. Ar trebui să dureze la frigider 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios pentru marinate, sosuri de paste, sosuri de prăjit, rețete cu aragaz lent, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan de chestia asta în frigider nostru în creștere în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri

Ingrediente

1cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș3Crustă: firimituri de biscuiți graham3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană1Orez fiert, naan sau crustă de pâine, pentru servireOrez fiert, naan sau crustă de pâine, pentru servire1parmezan rasfrunze uscate de schinduf (opțional)frunze uscate de schinduf (opțional)6creveți și cu veneCilantro proaspăt tocat, pentru garniturăCilantro proaspăt tocat, pentru garnitură1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt, decojit, tăiat în felii de 1/2 inchghimbir proaspăt, decojit, tăiat în felii de 1/2 inch1Oreos dublu umplutgaram masalagaram masala1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6creveți și cu veneUlei, pentru grătarUlei, pentru grătar2cp. legume (de exemplu, spanac)fripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York2cp. legume (de exemplu, spanac)lichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simplu, bătut până se omogenizeazăiaurt simplu, bătut până se omogenizează8Roșii Rome, tăiate cubulețeRoșii Rome, tăiate cubulețe2ardei serrano, tocați (semințe îndepărtate dacă nu doriți picant)ardei serrano, tocați (semințe îndepărtate dacă nu doriți picant)454ardei habenerocoapse de pui dezosate, fără piele, înțepate cu o furculiță și tăiate în bucăți mari de dimensiuni mușcatecoapse de pui dezosate, fără piele, înțepate cu o furculiță și tăiate în bucăți mari de dimensiuni mușcate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi, întregusturoi, întreg

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista