Pui în cremă de plante de roșii
Puiul în cremă de plante de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. O porție conține 531 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, frișcă grea, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Pui cu crustă de ierburi cu sos de cremă de roșii, pui cu sos de tigaie cu ierburi de roșii, și Picant De Tomate Plante Medicinale Crusted Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne împreună într-un castron puțin adânc. Apăsați ușor bucățile de pui în amestecul de făină pentru a acoperi și scutura orice exces de făină.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gătiti și amestecați puiul și șalotul în unt topit până când șalotul este înmuiat și puiul este gătit, 5 până la 10 minute.
Turnați vin alb în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Se amestecă roșiile și sucul de lămâie în amestecul de pui; se fierbe timp de 2 minute, se toarnă smântână. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți pentru a reduce lichidul la o consistență mai groasă, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați tarhonul.