Chicken Vindaloo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 468 calorii. Această rețetă de la Food.com are 101 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de zahăr brun, apă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vindaloo De Pui , Vindaloo Autentic De Pui, Pui Vindaloo, și Pui Vindaloo.
Instrucțiuni
1
Sare și piper sferturile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De Pui
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2
Încălziți o tigaie mare și rumeniți puiul în Ghee. Va trebui să faceți acest lucru în două loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți puiul într-o caserolă acoperită cu aragaz de 6 litri, lăsând grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați usturoiul și ceapa în tigaie și sotati până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați în caserolă împreună cu ghimbirul, chimenul, semințele de muștar, scorțișoara, cuișoarele, turmericul, cayenne și boia de ardei.Saut toate pentru câteva minute și se adaugă toate ingredientele rămase, cu excepția garniturilor.Acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged. aproximativ 45 de minute. Se amestecă de câteva ori în timpul gătitului; scoateți parțial capacul în ultimele 10 minute pentru a îngroșa sosul. Sus cu garnituri.Ghee: unt care este gătit pentru a separa grăsimea limpede de unt de solidele din lapte și umiditate, o metodă ingenioasă care permite untului să se păstreze perioade lungi de timp.Tamarind: pasta și concentratul de Tamarind, produse proaspete, sunt disponibile în secțiunea de produse a multor piețe etnice. Ambele produse, fabricate din păstaia de tamarind, trebuie reconstituite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamarind
Pentru Asezonarea Cărnii
Hârtie De Orez
Turmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ghee
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.