Pui Vesuvio
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Vesuvio de pui ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1147 calorii. Această rețetă este plăcută de 479 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, oregano, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui Vesuvio, Pui Vesuvio, și Sandwich Cu Pui Vesuvio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor la 325 F. Într-o tigaie (sau o tigaie mare (de 14 inci) rezistentă la cuptor), încălziți uleiul de măsline pe mediu până când strălucește.
Adăugați cartofii și usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Scoateți pe o farfurie, lăsând în urmă cât mai mult ulei posibil.
Adăugați puiul în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti pana devin aurii si crocante, apoi intoarceti si gatiti si cealalta parte pana devin aurii.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Întoarceți usturoiul și cartofii în tigaie, împreună cu bulionul de pui, pătrunjelul, oregano și un vârf de sare și piper.
Se transferă la cuptor și se gătește, neacoperit, până când puiul este gătit, aproximativ 45 de minute.
Adăugați mazărea în tigaie cu 5 minute rămase în timpul de gătit.
Se servește cu sucurile de prăjire în tigaie.