Pui Vegetarian chinezesc cu sos simplu cu cinci condimente

Pui Vegetarian chinezesc cu sos simplu cu cinci condimente
Rețeta pui Vegetarian chinezesc cu sos simplu de cinci condimente ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 109 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, apă, foi de caș de fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Picant chineză cinci-condiment frecat aripi de pui cu sos cremos coriandru scufundare, Pui Vegetarian Chinezesc, și Pui Chinezesc Cu 5 Condimente.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile uscate într-un castron și acoperiți-le cu apă clocotită. Lăsați-le să se înmoaie până când ciupercile sunt complet rehidratate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți tulpinile și tăiați capacele în bucăți mici. (Dacă aveți ciuperci shiitake proaspete, folosiți aproximativ 1 cană, feliată și săriți înmuierea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
3
Încălziți o cratiță antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați usturoiul și ghimbirul împreună cu câteva picături de ulei de susan. Gatiti aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Adăugați ciupercile și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte să se răcească. (Dacă folosiți ciuperci proaspete, gătiți până când ciupercile se înmoaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați sosul de soia, 3 linguri de apă și zahărul în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând, până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se ia de pe foc și se adaugă 1/2 cană de apă și ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Scoateți foile de caș de fasole dezghețate din pachet și clătiți ușor sub apă curentă. Puneți deoparte cele 4 foi cele mai frumoase (nu rupte) și acoperiți-le cu folie de plastic. Rupeți celelalte în sferturi și adăugați-le în sosul din tigaie. Asigurați-vă că toate foile sunt acoperite și lăsați să se înmoaie timp de aproximativ 15 minute. Uscați una dintre foile complete și așezați-o pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Caș De FasoleFoi De Caș De Fasole
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Periați ambele părți ale acestuia cu o parte din sos (cel mai simplu mod este să folosiți câteva dintre foile de înmuiere pentru a șterge sosul). Cu o margine scurtă cea mai apropiată de dvs., așezați un sfert din foile de înmuiere într-o linie la aproximativ un centimetru de marginea inferioară, lăsând aproximativ un centimetru liber pe fiecare parte. Puneți o linie de amestec de ciuperci deasupra foilor de umplere și acoperiți cu încă 1/4 din foi, înfășurându-le în jurul ciupercilor pentru a le închide. Aduceți marginea inferioară peste umplutură și pliați fiecare dintre părți peste aproximativ un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Așezați o altă foaie pe suprafața de lucru, ștergeți-o cu puțin sos și puneți ruloul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Rulați-l în această a doua foaie, sigilând marginea cu o stropire de amidon de porumb. Puneți deoparte și repetați cu ingredientele rămase pentru a forma două rulouri. (Dacă aveți ciuperci rămase, păstrați-le pentru a le folosi în sosul cu cinci condimente.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
14
Încălziți o tigaie mare antiaderentă. Pulverizați-l ușor cu ulei vegetal și adăugați rulourile. Se rumenesc bine pe toate părțile, întorcându-se după cum este necesar. Folosiți un bețișor pentru a face găuri pe două părți ale fiecăreia dintre role (aproximativ 6 găuri pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se toarnă sosul rămas peste partea superioară a rulourilor, se acoperă și se fierbe la foc mic timp de aproximativ 8 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
16
Se ia de pe foc și se lasă rulourile să se răcească în sos înainte de a le tăia în felii de aproximativ 1/2 inch grosime și de servire. Pentru a face sosul cu cinci condimente: puneți orice amestec de ciuperci rămas în tigaie cu orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Adăugați toate ingredientele sosului, cu excepția amestecului de săgeată/apă. Se aduce la foc mic, se adaugă amestecul de săgeată și se gătește, amestecând, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
18
Se servește cald cu rulourile" pui". Notă: Dacă faceți sosul cu 5 condimente de la sine, începeți prin a face 1 linguriță. ghimbir tocat și 1 cățel de usturoi tocat în uleiul de susan timp de 30 de secunde. Apoi începeți rețeta de acolo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista