Pui Vegetarian chinezesc cu sos simplu cu cinci condimente
Rețeta pui Vegetarian chinezesc cu sos simplu de cinci condimente ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 109 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, apă, foi de caș de fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Picant chineză cinci-condiment frecat aripi de pui cu sos cremos coriandru scufundare, Pui Vegetarian Chinezesc, și Pui Chinezesc Cu 5 Condimente.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile uscate într-un castron și acoperiți-le cu apă clocotită. Lăsați-le să se înmoaie până când ciupercile sunt complet rehidratate.
Scoateți tulpinile și tăiați capacele în bucăți mici. (Dacă aveți ciuperci shiitake proaspete, folosiți aproximativ 1 cană, feliată și săriți înmuierea.)
Încălziți o cratiță antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și ghimbirul împreună cu câteva picături de ulei de susan. Gatiti aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ciupercile și gătiți încă un minut.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte să se răcească. (Dacă folosiți ciuperci proaspete, gătiți până când ciupercile se înmoaie.)
Adăugați sosul de soia, 3 linguri de apă și zahărul în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând, până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se adaugă 1/2 cană de apă și ulei de susan.
Scoateți foile de caș de fasole dezghețate din pachet și clătiți ușor sub apă curentă. Puneți deoparte cele 4 foi cele mai frumoase (nu rupte) și acoperiți-le cu folie de plastic. Rupeți celelalte în sferturi și adăugați-le în sosul din tigaie. Asigurați-vă că toate foile sunt acoperite și lăsați să se înmoaie timp de aproximativ 15 minute. Uscați una dintre foile complete și așezați-o pe suprafața de lucru.
Periați ambele părți ale acestuia cu o parte din sos (cel mai simplu mod este să folosiți câteva dintre foile de înmuiere pentru a șterge sosul). Cu o margine scurtă cea mai apropiată de dvs., așezați un sfert din foile de înmuiere într-o linie la aproximativ un centimetru de marginea inferioară, lăsând aproximativ un centimetru liber pe fiecare parte. Puneți o linie de amestec de ciuperci deasupra foilor de umplere și acoperiți cu încă 1/4 din foi, înfășurându-le în jurul ciupercilor pentru a le închide. Aduceți marginea inferioară peste umplutură și pliați fiecare dintre părți peste aproximativ un centimetru.
Așezați o altă foaie pe suprafața de lucru, ștergeți-o cu puțin sos și puneți ruloul deasupra.
Rulați-l în această a doua foaie, sigilând marginea cu o stropire de amidon de porumb. Puneți deoparte și repetați cu ingredientele rămase pentru a forma două rulouri. (Dacă aveți ciuperci rămase, păstrați-le pentru a le folosi în sosul cu cinci condimente.)
Încălziți o tigaie mare antiaderentă. Pulverizați-l ușor cu ulei vegetal și adăugați rulourile. Se rumenesc bine pe toate părțile, întorcându-se după cum este necesar. Folosiți un bețișor pentru a face găuri pe două părți ale fiecăreia dintre role (aproximativ 6 găuri pe fiecare parte).
Se toarnă sosul rămas peste partea superioară a rulourilor, se acoperă și se fierbe la foc mic timp de aproximativ 8 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă rulourile să se răcească în sos înainte de a le tăia în felii de aproximativ 1/2 inch grosime și de servire. Pentru a face sosul cu cinci condimente: puneți orice amestec de ciuperci rămas în tigaie cu orice sos rămas.
Adăugați toate ingredientele sosului, cu excepția amestecului de săgeată/apă. Se aduce la foc mic, se adaugă amestecul de săgeată și se gătește, amestecând, până se îngroașă.
Se servește cald cu rulourile" pui". Notă: Dacă faceți sosul cu 5 condimente de la sine, începeți prin a face 1 linguriță. ghimbir tocat și 1 cățel de usturoi tocat în uleiul de susan timp de 30 de secunde. Apoi începeți rețeta de acolo.