Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor puiul și orezul. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 19 fani. Un amestec de bulion de pui, ciuperci, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pui Ușor Și Orez, Pui ușor și orez, și Pui și orez Mexican Ușor.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
2
Între timp, într-o tigaie adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile, ardeii grasi, ceapa si usturoiul in ulei 2-3 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc până când orezul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
4
Se amestecă orezul, sosul de paste, bulionul, puiul și 1/2 cană de brânză în amestec de legume; gatiti la foc mediu-mic aproximativ 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Legume
Pui întreg
Brânză
Bulion
Orez
5
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă și pătrunjelul.