Pui Ușor-Paste Primavera

Pui Ușor-Paste Primavera
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Primaveran ușor de pui-Paste. Această rețetă servește 1. O porție conține 1217 calorii, 72g de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica cățel de usturoi, broccoli flowerets, benzi morcov, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Easy Paste Primavera, Easy Paste Primavera, și Paste Primavera Cu Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet-cu exceptia adaugarii broccoli si morcovului cu 1 minut inainte ca fettuccini sa fie gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MorcovMorcov
2
În timp ce fettucina gătește, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti puiul si usturoiul in ulei 2-3 minute, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz in centru; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă pansamentul, brânza și busuiocul în pui. Aruncați cu fettucină și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FettuccinăFettuccină
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista