Pui Umplut Prăjit
Puiul umplut prăjit este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 750 calorii, 59G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți găină, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon umplut pui prăjit întreg cu conopidă, Boudin Pui Prăjit Dezosat Umplut, și Ardei Roșu Prăjit / Piept De Pui Umplut Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente.
Se amestecă împreună orez și următoarele 3 ingrediente. Aruncați cu jumătate din amestecul de bulion, rezervând amestecul de bulion rămas. Puneți amestecul de orez în cavitatea găinii. Puneți aripile sub și legați picioarele împreună cu sfoară, dacă doriți.
Așezați găina, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie; periați cu amestec de bulion rezervat.
Coaceți la 375 timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsa de găină înregistrează 180 și umplutura înregistrează 16
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.