Pui Umplut (Piure De Cartofi)

Pui Umplut (Piure De Cartofi)
Pui umplute (piure de cartofi) este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 240 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Fetan și slănină pui umplut cu cartofi piure de ceapă, Morels umplute cu piure de cartofi cremoși, și Poblanos umplute cu piure de cartofi cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Într-o cratiță medie, adăugați cartofii și suficientă apă rece pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
3
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
4
Adăugați laptele, 2 linguri de unt și coaja de lămâie și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
5
Transferați cartofii pe o suprafață de lucru, aplatizați într-o rundă uniformă și tăiați în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
6
Rulați degetele sub pielea fiecărui piept de pui pentru al separa de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
7
Așezați 1/4 din cartofi sub pielea fiecărui sân, apăsând ușor pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
8
Așezați puiul umplut într-o tigaie, stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Pui UmplutPui Umplut
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Coaceți până se înmoaie și sucurile se limpezesc, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
10
Transferați puiul într-un platou. Se amestecă sucul de lămâie, pătrunjelul și restul de 2 linguri de unt în sucurile de tigaie, răzuind orice bucăți rumenite de jos. Puneți sosul peste pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista