Pui Umplut (Piure De Cartofi)
Pui umplute (piure de cartofi) este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 240 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Fetan și slănină pui umplut cu cartofi piure de ceapă, Morels umplute cu piure de cartofi cremoși, și Poblanos umplute cu piure de cartofi cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o cratiță medie, adăugați cartofii și suficientă apă rece pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în oală.
Adăugați laptele, 2 linguri de unt și coaja de lămâie și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Transferați cartofii pe o suprafață de lucru, aplatizați într-o rundă uniformă și tăiați în sferturi.
Rulați degetele sub pielea fiecărui piept de pui pentru al separa de carne.
Așezați 1/4 din cartofi sub pielea fiecărui sân, apăsând ușor pentru a distribui uniform.
Așezați puiul umplut într-o tigaie, stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Coaceți până se înmoaie și sucurile se limpezesc, aproximativ 40 de minute.
Transferați puiul într-un platou. Se amestecă sucul de lămâie, pătrunjelul și restul de 2 linguri de unt în sucurile de tigaie, răzuind orice bucăți rumenite de jos. Puneți sosul peste pui și serviți.