Pui umplut la gratar cu piure de masline si capere
Puiul umplut la grătar cu piure de măsline și capere este o garnitură fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Această rețetă servește 3 și costă 2,53 USD per porție. O porție conține 328 de calorii , 25 g de proteine și 24 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită măsline, capere în saramură, piper măcinat și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mahi-Mahi cu sos de capere de lămâie , Salată de capere cu panglică de dovlecei și Pulpă de miel umplută cu ciuperci și măsline .
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Puneți măslinele, caperele, usturoiul, pătrunjelul, ardeiul roșu zdrobit, 1/4 linguriță piper negru, 1/4 linguriță sare și 6 linguri ulei de măsline într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se amestecă uniform într-un piure omogen, adăugând mai mult ulei de măsline dacă este necesar pentru a deveni omogen.
Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați mai întâi fiecare piept de pui în jumătate. Apoi tăiați un buzunar în partea laterală a fiecărei bucăți de pui, mergând la 1/2 inch de fiecare margine. Umpleți generos fiecare buzunar de pui cu piure de măsline. Închideți buzunarele cu scobitori.
Ungeți ulei de măsline pe toată suprafața exterioară a puiului; se asezoneaza cu sare si piper.
Gătiți piepții de pui, întorcându-le o dată, până când nu mai sunt roz în centru și sucurile curg limpede, 12 până la 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).