Puiul umplut cu ierburi cu brânză Boursin necesită în jur aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.07 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. O porție conține 610 calorii, 38g de proteine, și 41G de grăsime. 520 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi boursin și brânză de ierburi, sare, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Umplut Cu Ierburi Cu Brânză Boursin, Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi, și Pui cu sos de portocale-salvie cu răsuciri de pâine umplute cu brânză.
Instrucțiuni
1
Puneți pieptul de pui la o grosime de 1/4 inch: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Puneți fiecare piept de pui între două straturi de folie de plastic, pe o placă de tocat și folosiți un ciocan de carne pentru a bate până la 1/4-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Blanch busuiocul: înmuiați fiecare frunză de busuioc (sau altă verde amar) în apă clocotită, scurgeți-o și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat
3
Amestecați nucile în amestec de Boursin sau brânză: dacă nu începeți cu brânză Boursin herbed, Faceți-vă propriile amestecând ingredientele de brânză Herbed menționate mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Boursin
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Se amestecă nucile în amestecul de brânză, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Puneți puiul cu brânză și busuioc, înfășurați:
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Așezați pieptul de pui plat, condimentați fiecare parte cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
7
Întindeți amestecul de brânză-nucă peste fiecare sân, acoperind suprafața sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei Arbol
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
8
Strat pe frunzele de busuioc. Începând de la cel mai scurt capăt al pieptului de pui, înfășurați cât mai strâns posibil și introduceți capetele pentru a forma o rolă îngrijită. Asigurați fiecare sân cu 2 scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
9
Dragă în făină, ou și pesmet: puneți făină, ou bătut și pesmet combinate cu parmezan pe 3 feluri de mâncare plate separate. Dragați fiecare rulou de piept de pui mai întâi în făină, apoi oul și, în final, pesmetul de parmezan. (Săriți peste acest pas dacă aveți un conținut scăzut de carbohidrați și/sau fără gluten.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Transferați pieptul de pui într-un vas de copt uns, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Se coace la 350 de litri F timp de 40-50 de minute, în funcție de mărimea sânului, până când temperatura internă este de 165 de litri f, sucurile curg limpede, iar puiul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.