Pui umplut cu ierburi cu brânză Boursin

Pui umplut cu ierburi cu brânză Boursin
Puiul umplut cu ierburi cu brânză Boursin necesită în jur aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.07 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. O porție conține 610 calorii, 38g de proteine, și 41G de grăsime. 520 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi boursin și brânză de ierburi, sare, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Umplut Cu Ierburi Cu Brânză Boursin, Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi, și Pui cu sos de portocale-salvie cu răsuciri de pâine umplute cu brânză.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de pui la o grosime de 1/4 inch: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Puneți fiecare piept de pui între două straturi de folie de plastic, pe o placă de tocat și folosiți un ciocan de carne pentru a bate până la 1/4-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Blanch busuiocul: înmuiați fiecare frunză de busuioc (sau altă verde amar) în apă clocotită, scurgeți-o și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
3
Amestecați nucile în amestec de Boursin sau brânză: dacă nu începeți cu brânză Boursin herbed, Faceți-vă propriile amestecând ingredientele de brânză Herbed menționate mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză BoursinBrânză Boursin
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Se amestecă nucile în amestecul de brânză, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Puneți puiul cu brânză și busuioc, înfășurați: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Așezați pieptul de pui plat, condimentați fiecare parte cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
7
Întindeți amestecul de brânză-nucă peste fiecare sân, acoperind suprafața sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
8
Strat pe frunzele de busuioc. Începând de la cel mai scurt capăt al pieptului de pui, înfășurați cât mai strâns posibil și introduceți capetele pentru a forma o rolă îngrijită. Asigurați fiecare sân cu 2 scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Dragă în făină, ou și pesmet: puneți făină, ou bătut și pesmet combinate cu parmezan pe 3 feluri de mâncare plate separate. Dragați fiecare rulou de piept de pui mai întâi în făină, apoi oul și, în final, pesmetul de parmezan. (Săriți peste acest pas dacă aveți un conținut scăzut de carbohidrați și/sau fără gluten.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1
Transferați pieptul de pui într-un vas de copt uns, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Se coace la 350 de litri F timp de 40-50 de minute, în funcție de mărimea sânului, până când temperatura internă este de 165 de litri f, sucurile curg limpede, iar puiul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista