Pui Umplut Cu Broccoli
Puiul umplut cu Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 438 calorii, 47G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de broccoli, bulion de pui, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Spinoccoli de pui-Piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză, Pui Umplut Cu Broccoli, și Pui Umplut Cu Broccoli Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime.
Combinați condimentele de pasăre, piperul, pudra de curry, pudra de usturoi și sarea; se presară peste pui.
Combinați broccoli și brânză; așezați jumătate în centrul fiecărui piept de pui. Îndoiți părțile lungi peste umplutură; pliați capetele și fixați-le cu o scobitoare.
Așezați, cu cusătura în jos, într-un 8-in. tavă de copt pătrată.
Adăugați bulion. Acoperiți tigaia ușor cu folie.
Se coace la 350 de minute pentru 30 de minute.
Îndepărtați folia; ungeți puiul cu sucuri de tigaie.
Coaceți, neacoperit, cu 10 minute mai mult sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Scoateți scobitorii înainte de servire. Îngroșați sucurile de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Serviți cu orez, dacă doriți.