Pui umplut cu bacon-Feta
Rețeta de pui umplut cu bacon-feta poate fi făcută în aproximativ 40 de minute . Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD per porție. Această garnitură are 254 de calorii , 30 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână piper, sare, slănină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , ceea ce este destul de bun. Încercați piept de pui umplut cu feta cu slănină , spanac înfășurat cu slănină și pui umplut cu feta și pui umplut cu slănină și feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cu grijă o fantă în partea cea mai adâncă a fiecărui piept de pui. Umpleți cu slănină și brânză; asigurați cu scobitori.
Se presară cu sare și piper. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei.
Scurgeți o cutie de roșii; adăugați în tigaie. Se amestecă roșiile rămase; se presara cu busuioc. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se fierbe, neacoperit, încă 5 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în pieptul de pui indică 170° și amestecul de roșii se îngroașă. Aruncați scobitorii.