Pui Tipic
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul Tipsy ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 717 calorii, 36g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, apă, așchii de lemn mesquite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Coapse De Pui Tipsy, Cherchelit Tarta, și Tipsy Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele de saramură - apă, bere, 1/8 cană de sare, pudră de usturoi și pudră de ceapă-într-un recipient mare, unul suficient de mare pentru a ține saramura și puiul. Înmuiați puiul întreg în saramură timp de 1 oră.
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de 1 oră.
Preîncălziți grătarul pentru metoda de gătit indirectă.
Așezați așchii de lemn peste cărbuni când sunteți gata de gătit.
Într-un castron mic, combinați chimen, curry, pudră de chili, piper, 1 linguriță sare, boia și piper cayenne. Frecați puiul în interior și în exterior cu amestec de condimente.
Așezați puiul pe grătar, cu pieptul în jos. Închideți capacul și gătiți timp de 30 de minute. Întoarceți-vă și gătiți încă 25 de minute sau până când sucurile se limpezesc și temperatura este de 185 de grade în cea mai groasă parte a puiului. Păstrați capacul închis în timp ce gătiți pentru gătit uniform și pentru a obține mai multă aromă de fum.