Pui Tinola

Pui Tinola
Pui Tinolan este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 519 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de spanac, usturoi, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Pui Tinola, Tinolang Manok (Tinola De Pui), și Baby bangus gătit sub presiune (milkfish) a la tinola.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in uleiul incins pana se parfumeaza. Amestecați rapid ghimbirul și sosul de pește în amestecul de ceapă și usturoi înainte de a adăuga puiul; gatiti impreuna 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă bulionul de pui peste amestec și se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
3
Adăugați chayote în amestec și fierbeți până când puiul nu mai este roz în centru, încă aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChayoteChayote
Pui întregPui întreg
4
Adăugați bok choy și spanacul; gătiți până când spanacul este doar ofilit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
SpanacSpanac
5
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista