Rețeta' Pui ' Tikka Masala - stil Vegan este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 214 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, suc de lămâie, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui În Stil Restaurant Tikka Masala, Vegan Conopidă Năut Tikka Masala, și Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Cadru Band of Stones Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.