Pui Tikka

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Tikkan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, pudră de curry, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ tikka de pui, cum se face tikkan de pui la cuptor, Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala, și Pui în curry cremos de roșii: pui Tikka Masala.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați pui, întorcându-vă la strat. Acoperiți și răciți 3 ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Filetați 2 coapse de pui pe fiecare dintre cele 4 frigarui de lemn. Frigarui la grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 7 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
Se servește cu sos dulce de chili și orez fiert fierbinte.