Pui Teriyaki Ușor

Pui Teriyaki Ușor
Reteta Easy Teriyaki pui ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $2.42 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână scallions, piept de pui, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Teriyaki Ușor, Pui Teriyaki Ușor, și Teriyaki Ușor De Pui.

Instrucțiuni

1
Aduceți sosul de soia și mierea la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des până când mierea s-a dizolvat complet, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se adaugă ghimbirul, se amestecă pentru a se combina, se ia de pe foc și se lasă deoparte.Dacă folosiți piept de pui, așezați-le pe o tăietură și acoperiți-le cu o foaie de folie de plastic. Folosiți un ciocan de carne sau o tigaie pentru a le bate ușor la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tăiați fiecare în jumătate, astfel încât să aveți 4 bucăți aproximativ de aceeași dimensiune. (Dacă utilizați coapse de pui, nu este nevoie să bateți sau să tăiați.) Condimentați ambele părți ale puiului cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați puiul într-un singur strat și gătiți fără a deranja până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți a doua parte până se rumenesc, încă aproximativ 3 minute.Reduceți focul la mediu, turnați încet sosul rezervat și gătiți, răsturnând puiul ocazional pentru a acoperi sosul, până când este fiert, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Transferați puiul din tigaie, lăsând excesul de sos să se scurgă, pe o tăietură curată. Reduceți sosul în tigaie la foc mediu până se îngroașă ușor, încă aproximativ 3 minute. Feliați puiul transversal în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați pe un vas de servit, acoperiți cu sosul și presărați cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate22
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista