Pui Teriyaki Ușor
Reteta Easy Teriyaki pui ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $2.42 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână scallions, piept de pui, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Teriyaki Ușor, Pui Teriyaki Ușor, și Teriyaki Ușor De Pui.
Instrucțiuni
Aduceți sosul de soia și mierea la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des până când mierea s-a dizolvat complet, aproximativ 5 minute.
Se adaugă ghimbirul, se amestecă pentru a se combina, se ia de pe foc și se lasă deoparte.Dacă folosiți piept de pui, așezați-le pe o tăietură și acoperiți-le cu o foaie de folie de plastic. Folosiți un ciocan de carne sau o tigaie pentru a le bate ușor la o grosime de 1/2 inch.
Tăiați fiecare în jumătate, astfel încât să aveți 4 bucăți aproximativ de aceeași dimensiune. (Dacă utilizați coapse de pui, nu este nevoie să bateți sau să tăiați.) Condimentați ambele părți ale puiului cu piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până când strălucește.
Adăugați puiul într-un singur strat și gătiți fără a deranja până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți a doua parte până se rumenesc, încă aproximativ 3 minute.Reduceți focul la mediu, turnați încet sosul rezervat și gătiți, răsturnând puiul ocazional pentru a acoperi sosul, până când este fiert, aproximativ 3 minute.
Transferați puiul din tigaie, lăsând excesul de sos să se scurgă, pe o tăietură curată. Reduceți sosul în tigaie la foc mediu până se îngroașă ușor, încă aproximativ 3 minute. Feliați puiul transversal în bucăți de 1/2 inch.
Așezați pe un vas de servit, acoperiți cu sosul și presărați cu scallions.