Pui Teriyaki Ușor

Pui Teriyaki Ușor
Reteta Easy Teriyaki pui ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $2.42 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână scallions, piept de pui, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Teriyaki Ușor, Pui Teriyaki Ușor, și Teriyaki Ușor De Pui.

Instrucțiuni

1
Aduceți sosul de soia și mierea la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des până când mierea s-a dizolvat complet, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se adaugă ghimbirul, se amestecă pentru a se combina, se ia de pe foc și se lasă deoparte.Dacă folosiți piept de pui, așezați-le pe o tăietură și acoperiți-le cu o foaie de folie de plastic. Folosiți un ciocan de carne sau o tigaie pentru a le bate ușor la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați fiecare în jumătate, astfel încât să aveți 4 bucăți aproximativ de aceeași dimensiune. (Dacă utilizați coapse de pui, nu este nevoie să bateți sau să tăiați.) Condimentați ambele părți ale puiului cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați puiul într-un singur strat și gătiți fără a deranja până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți a doua parte până se rumenesc, încă aproximativ 3 minute.Reduceți focul la mediu, turnați încet sosul rezervat și gătiți, răsturnând puiul ocazional pentru a acoperi sosul, până când este fiert, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Transferați puiul din tigaie, lăsând excesul de sos să se scurgă, pe o tăietură curată. Reduceți sosul în tigaie la foc mediu până se îngroașă ușor, încă aproximativ 3 minute. Feliați puiul transversal în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați pe un vas de servit, acoperiți cu sosul și presărați cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate22
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista