Pui Teriyaki La Cuptor

Pui Teriyaki La Cuptor
Puiul teriyaki la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, apă, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării japoneze. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Încercați Pui Teriyaki La Cuptor, Pui Teriyaki La Cuptor, și Pui teriyaki la cuptor și Broccoli pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista