Pui Teriyaki, ananas și ardei roșu

Teriyaki pui, ananas și ardei roșu Kabobs este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de bambus, ardei gras, sos teriyaki și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Teriyaki Pui & Ananas Kabobs, Gratar picant usturoi creveți, piper și ananas Kabobs, și Cotlete de porc Teriyaki cu ardei roșu și ananas în aragazul lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de bambus în apă pentru a acoperi timp de 30 de minute. Între timp, tăiați puiul în bucăți de 1 inch; puneți-l într-o pungă sau recipient de plastic pentru depozitarea alimentelor resigilabile.
Adăugați sosul teriyaki; sigilați punga și agitați ușor pentru a amesteca. Dați la frigider cel puțin 30 de minute pentru a marina.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Filetați puiul, bucățile de ananas și bucățile de ardei roșu pe frigarui de bambus în orice ordine doriți, împărțind uniform între frigarui.
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul nu mai este roz în centru.