Pui Teriyaki
Puiul Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 98 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, pui, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Pui Teriyaki (Tori No Teriyaki), și Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți jumătățile de pui și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați puiul tăiat cu fața în jos într-un vas de copt de 9x13 inch.
Într-un bol mediu de amestecare, combinați zahărul, sosul de soia, ghimbirul ras și usturoiul.
Se amestecă bine și se toarnă amestecul peste pui. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți puiul descoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, ungând frecvent. Testați pentru coacere, asigurându-vă că nu mai rămâne roz în carne.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie în bucăți mai mici pentru a servi.