Pui Tamales

Pui Tamales
O porție conține 116 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, pieptul de pui, salsa verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, și Tamales Santafere o Bogot (regiunea Santa Fe Tamales) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați cojile de porumb într-un bol cu apă fierbinte, folosind o farfurie pentru a le menține scufundate, până când sunt flexibile, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Între timp, faceți umplutura: aduceți pulberea de bulion și 4 căni de apă la foc mic într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De BouillonPulbere De Bouillon
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
Adăugați puiul și fierbeți până la fiert, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul și lăsați să se răcească; se taie în bucăți mici. Rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
5
Pureați cilantro și 1 1/4 căni din bulionul rezervat într-un robot de bucătărie până la neted (salvați bulionul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Dupa Gust.Un Praf De Sare Dupa Gust.
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
6
Transferați într-un vas mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
7
Adăugați usturoiul, chimenul și salsa și aduceți la foc mic la foc mediu; gătiți până se reduce ușor, aproximativ 12 minute. Se amestecă puiul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
8
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Faceți aluatul: înmuiați ancho chile în apă fierbinte până la moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
10
Scurgeți chile, apoi tocați pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Carne MăcinatăCarne Măcinată
11
Combinați pasta de chile, masa harina, untură, 2 2/3 căni de apă caldă și 2 lingurițe de sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
UnturăUntură
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
12
într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
13
Amestecați cu mâinile (sau folosiți un mixer cu atașamentul cu palete) 10 până la 15 minute sau până când o bilă de aluat de dimensiuni de marmură plutește în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Scurgeți cojile și uscați-le. Începând cu 1/2 inch de la capătul larg, întindeți aproximativ 3 linguri de aluat pe o coajă, lăsând o margine de 1 inch pe laturi. Lingurați aproximativ 2 linguri de pui umplând centrul aluatului, apoi pliați în părțile laterale ale cojii, înfășurând aluatul în jurul umpluturii. Îndoiți capătul îngust al cojii. Repetați cu cojile rămase, aluatul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
15
Setați un coș cu aburi într-o oală mare umplută cu 1 până la 2 centimetri de apă. Aranjați tamalele în picioare în abur, pliate în jos. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare, apoi acoperiți și aburiți până când tamalele se îndepărtează de coji, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
16
Scoateți din abur și lăsați să se răcească ușor înainte de despachetare.
17
Fotografie de Kat Teutsch

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista