Pui Sufocat
Puiul sufocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1151 calorii, 88G de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, usturoiul, acoperirea cu pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Sufocat, Pui Sufocat, și Pui Sufocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de piele și grăsime din bucățile de pui. Clătiți cu apă rece și lăsați-o deoparte; nu se usucă.
Într-un castron de mică adâncime, se amestecă împreună prăji de acoperire și 1 lingura de condimente de pui. Bucăți de pui de dragare în amestec de acoperire; deoparte.
Într-o tigaie mare dreaptă, încălziți uleiul de 1/2 inci la foc mediu-mare. Uleiul este gata pentru prăjire atunci când o picătură de apă se stropește atunci când este aruncată.
Prăjiți puiul acoperit până se rumenesc, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și scurgeți uleiul.
Într-un castron mediu, amestecați împreună sosul, restul de condimente de pui și usturoiul zdrobit; deoparte.
Întoarceți puiul la tigaie la foc mediu. Acoperiți cu sos. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 până la 20 de minute sau până când se face complet (fără roz lângă os).