Rețeta de pui Spedini poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $3.14 pe portie, primești un fel principal care servește 6. O porție conține 804 calorii, 45g de proteine, și 55g de grăsime. Un amestec de făină, ceapă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Spedini de porc cu ciuperci și Bruschetta, I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pui și umplutură: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare timp de 2 minute. Apoi adăugați roșiile și ceapa și amestecați. Gatiti acest amestec pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se termină cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc, se amestecă și se lasă să se răcească.
4
Scurgeți orice exces de lichid.
5
Feliați un buzunar în fiecare sân din zona superioară de lângă tambur cu trei sferturi în sân spre vârf. Umpleți fiecare buzunar cu aproximativ 2 linguri de umplutură și pat plat pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6
Încălziți o tigaie antiaderentă sigură la cuptor la foc mediu-mare cu restul de 1 lingură de ulei de măsline timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Presărați sânii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Adăugați sânii în tigaie, mai întâi pe partea pielii și lăsați să se prăjească până când pielea se rumeneste, 2 până la 3 minute. Întoarceți și gătiți pe a doua parte timp de 2 minute, apoi puneți-l în cuptor și terminați timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Lăsați puiul să se odihnească până la placare; păstrați uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Puneți din nou tigaia de pui încălzită la foc mediu și adăugați ceapa. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute. În cele din urmă, reduceți focul la minim, adăugați sosul de roșii și amestecați să se încălzească timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pastele, amestecați și încălziți. Sosul pastelor ar trebui să dureze 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Adăugați parmezanul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Porționați pastele pe farfurii individuale și acoperiți cu un piept umplut. Acoperiți cu puțină cremă de parmezan și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați untul și gătiți până se topește. Reduceți focul la mediu, adăugați făina și gătiți, amestecând, pentru a crea un roux; gatiti pana cand rouxul are o culoare blond PAL. Reduceți focul la minim, adăugați laptele și gătiți, amestecând, până se îngroașă. La final, adăugați brânza în amestecul de lapte câte o cană pe rând, amestecând până când toată brânza a fost adăugată și bine amestecată. Gustați și condimentați cu sare și piper, apoi scoateți-l de pe foc. Continuați să amestecați pentru a asigura consistența și pentru a lăsa amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier