Pui, spanac și brânză paste coace
Pui, spanac, și brânză paste coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 416 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Trei Brânză Spanac Paste Coace, Trei brânză spanac și paste coace, și One-Pan patru brânză roșii uscate la soare și spanac Paste beat coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; adăugați penne și gătiți, amestecând ocazional, până când este fraged, dar ferm la mușcătură, aproximativ 11 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Se sotează ceapa în ulei fierbinte până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Amestecați pastele penne, ceapa, puiul, roșiile tăiate cubulețe, spanacul și crema de brânză împreună într-un vas de copt până când crema de brânză se topește și acoperă totul.
Presărați brânză mozzarella peste amestecul de paste. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când se încălzește și începe să se rumenească de-a lungul marginilor, încă aproximativ 15 minute.